Hinnasto & ajanvaraus


Myös koirakot hyötyvät naprapaatin käsittelystä. Yhteinen harrastus saattaa nousta ihan uudelle tasolle, kun molempien liikeradat saadaan auki ja harjoittelu etenee paremmin.

Tavallisin vastaanotollani hoidettava koirakkovaiva koskee ihmisen toiminnallista tuki- ja liikuntaelin ongelmaa. Asiakas hakee apua näistä ongelmista aiheutuvaan kipuun tai muuhun oireeseen. Koirilla puolestaan on melko usein todettu synnynnäisiä selkärankaongelmia röntgenkuvissa tai iän mukanaan tuomia vaivoja esimerkiksi selässä tai kehon muissa nivelissä. Yleisimmin nivelperäisiä ongelmia esiintyy lonkissa. Koirien osalta myös tapaturmista johtuvien vaivojen hoito on melko yleistä.

Olipa kyseessä sitten kilpa-, harraste- tai kotikoirakko, tapaturmien ja vahinkojen riski on aina olemassa. Nämä tilanteet tarjoavat mahdollisuuden muuttaa koiran ja ihmisen kehon, erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön, toimintaa. Toisinaan tapaturmat ja vahingot näyttävät lieviltä, mutta niiden vaikutus koiran kehon toimintaan voi olla ratkaisevan suuri. Koira ei yleensä näytä kipua helposti, paitsi jos kipu on akuuttia ja voimakasta. Pitkään jatkunut lieväkin kipu voi pikkuhiljaa alkaa muuttaa koiran käytöstä. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että omistaja tuntee koiransa ja osaa tulkita sen käytöstä.

Mikäli tutkimustilanteessa ilmenee tarvetta lääkärikäynnille, ohjaan aina viemään koiran ortopedin vastaanotolle. Ihmisen tapauksessa fysiatrin tai ortopedin suorittamat tutkimukset voivat olla tarpeen. Hoitoon ohjaamisen tilanteet ovat kuitenkin aina yksilöllisiä ja ne katsotaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

Hinnasto:

  • Kotikäynti: koiran tutkiminen ja hoito 60,00 e. + matkakulut (0,50e /km)
  • Vastaanottokäynti Tampere Koskipuisto horsehumanbalance.com tiloissa 70,00 e käynti
  • Koirakon hoito (omistaja ja koira yhdessä). Hoitohinta 120,00 e. + matkakulut (0,50e/km)
  • Tulen myös sopimuksesta pitämään ryhmille, omiin tarkoituksiin sopivia mentaalivalmennuksia. Hinta näille katsotaan ryhmäkohtaisesti.

Ajanvaraus:  Soitto nro: 0400-635263  tai  sähköposti: katja.lind@napraka.fi 

Järjestän myös ryhmiä tilauksesta, joko rotukohtaisesti tai lajikohtaisesti.  Minut voi myös tilata pitämään pienimuotoisia luentoja liittyen koirien hoitoon naprapatialla.

Ihmisten hoitoon liittyviä asioita voit katsella https://www.napraka.fi/ sivustolla.