LIIKUNTARAJOITTEISILLE MUISTILAUTA® HARJOITTELU


Aivan ihanaa, uutta sinulle, liikuntarajoitteinen. Muistimatto ® harjoittelun rinnalle on nyt saatu Muistilauta ® harjoittelu. Mitä se sitten tarkoittaa?

Se tarkoittaa sitä, että mikäli et pääse lonkka-, tai polvi- tai muiden kipujen vuoksi lattialle suorittamaan erilaisia kehollisia liikkeitä, joita Muistimatto harjoittelussa on, niin ei haittaa. Nyt muistia voi harjotuttaa istuen 🙂

Syliisi annetaan lauta, missä on numeroita ja kirjaimia erivärisinä sekä ruutuja. Näitä hyväksi käyttäen opettelemme ns. askelsarjoja ja vaikeutamme sarjoja erilaisilla muistiharjoitteilla.

Mikäli sinulla ei ole diagnosoitua muistisairautta, tämä harjoittelu virkistää muistiasi, auttaa keskittymään sekä aktivoi aivojasi aivan uudella tavalla. Muistilauta harjoittelu myös ennaltaehkäisee muistisairauksien syntymistä. Lauta perustuu dual-tasking menetelmään, jossa harjoitetaan älyllisiä tehtäviä, kuten erilaisia laskutehtäviä sekä sanallisia tehtäviä ja suoritetaan samanaikaisesti liikettä laudalla, joka totetutuu käsiä liikutttaessa..

Ryhmiä toteutetaan Tampereella Pispalan Mummulassa, Orivedellä Kuntokeskus Kuntokuumeella ja Lempäälässä Hyvinvointistudio Kehotuksessa.

Lisätiedustelut voi laittaa sähköpostilla katja.lind@napraka.fi osoitteeseen tai soittamalla puh. 0400 635263.

Tervetuloa mukaan ryhmiin kokeilemaan uudenlaista harjoittelumuotoa muistisi tueksi ja hyväksi 🙂

Terkuin Katja