Tyytyväiset asiakkaat kertovat


Naprakan tyytyväiset asiakkaatAsiakkaat ovat antaneet minulle suoraa palautetta sähköpostiini hoitojen onnistumisen suhteen, joita olen saanut luvan käyttää sivustollani. Asiakkaani haluavat jakaa muille omaa kokemustaan siitä, miten naprapaatilla käynnit ovat heitä auttaneet.

Satu S. kertoo näin:

”Kun pään kääntyminen on hankalaa, henki ei kulje kunnolla ja lapaluiden välissä on lukko, tiedän että on aika mennä naprapaatin vastaanotolle. Muutaman käsittelyn jälkeen olo helpottaa ja kotiinpäin lähtee tyytyväinen asiakas kotihoitoineen. Kiitän ja suosittelen!”

Ritva H. kertoo näin:

”Olen koko elämäni kärsinyt selkä vaivoista. Pahiten on vaivannut yläselkä. Lukemattomien hieronta kertojen, lääkärissä käyntien ja tuhansien migreeni kohtausten jälkeen tapasin Katjan ja pääsin hoidettavaksi. Lääkärit olivat jo moneen kertaan todenneet, että migreeni on rankaperäistä. Rankani on toisin paikoin liian jäykkä ja toisin paikoin yliliikkuva ja kaiken lisäksi kiero vähän joka suuntaan. Viimeinen kommentti lääkäriltä oli, että jos et liiku, olet kipeä, jos liikut, olet vähemmän kipeä, lohduttava tuomio. Katjan hoitojen jälkeen migreenit ovat lähes loppuneet ja voin välillä elää kivutonta elämää.”

Sari T. kertoo näin:

”Minulla on useamman vuoden ollut vaihtelevasti jokusen kerran vuodessa iskias-tyyppistä kipua alaselässä, lonkan alueella ”kiristystä” ja ajoittain myös säteilyä jalkaan. Kipu oli ollut lähes jatkuvaa 4-5 kuukautta, kun keväällä menin Naprakaan Katja käsittelyyn. Ekan hoitokerran jälkeen tuntui jo pientä helpotusta, kaikkiaan kävin kolme kertaa noin viikon välein ja lisäksi sain kotijumppaohjeet. Oireet hävisivät, mutta noin 3 kuukauden päästä alkoi tulla taas oireita ja menin uudelleen Katjan käsittelyyn. Yhden käsittelyn (ja osin uusien jumppaohjeiden) avulla on taas porskuteltu oireettomana pari kuukautta. Nyt tiedän mistä apu löytyy, jos alkaa taas oireilla.”

Ritva K. kertoo näin:

”Hakeuduin Katjalle hoitokäsittelyyn iskias-kipujen vuoksi. Olin kesän lomamatkalla joutunut nukkumaan huonossa sängyssä ja siitä johtuen alaselkäni oli jumissa, mikä haittasi jo juoksuharrastustani. Tästä ”jumista” heijastui iskias-tyyppistä kipua molepiin alaraajoihin.
Parin käsittelykerran jälkeen tunsin kipuheijastusten helpottavan ja vähitellen häviävän kokonaan.
Kärsin myös ajoittain jännitysniskasta. Katjan käsittelystä olen saanut apua molempiin ongelmiin. Parasta käsittelyissä on se, että jumiutunut olotila helpottuu heti ensimmäisessä käsittelyssä ja liikkuvuus paranee.

Olen ottanut tavaksi käydä ennaltaehkäisevästi käsittelyssä vähintäänkin kuukausittain, jotta pahempia jumeja ei ehdi tulla.

Käsittelyjen välissä yritän hoitaa itseäni Katjalta saatujen hyvien venyttelyohjeiden avulla”.

Pia P. kertoo näin:

”Kolme kuukautta ihmettelin rintarangan vaivaani: jäykkyyttä ja venytyksessä tuntuvaa kipua. Sattuman kautta rintarankani myös kuvattiin ja vapauduin suurimmasta kipuun liittyneestä pelostani, ” ei siis syöpää, kuitenkaan”. Vaiva kuitenkin jatkui ja ystävä tarjosi diagnoosiksi fasettinivellukkoa. Päätin hakeutua tutun naprapaatin luo.

Käynnistä tuli ikimuistoinen. Kehon manipuloinnin lisäksi tuli myös mieli manipuloitua kun rangan napsahdellessa nauruni täytti hoitohuoneen. Pelkoko muuttui nauruksi?
Katjan osaavissa käsissä oli siis turvallinen olo.

Manipulaation lisäksi sain koko joukon hyviä kotihoito-ohjeita. Valitettavasti ensimmäinen ja toinenkaan käsittelykerta ei ole vaivaani kokonaan poistanut, mutta nyt tiedän mistä on kyse ja myös tiedän, mitä minun tulisi tehdä ja mihin pyrkiä.

Vastuu omasta hyvinvoinnista säilyi minulla ja motivaatio omaan tekemiseen vahvistui. Tarpeen tullen hakeudun kuitenkin mielelläni uudelleen Katjan luo- nauruterapialla vahditettuun naprapatiaan”.

 

Jenni K. kertoo näin:

”Olen parin vuoden ajan kärsinyt jatkuvasti toispuoleisista alaselän kivuista, jotak ovat pahimmillaan   olleet niin sietämättömiä, että liikkuminen on ollut mahdotonta. Kivut n tulkittu aiemmin lihasperäisiksi ja niitä on hoidettu mm. hieronnalla ja osteopaatilla, kun röntgen kuvissa ei ole ollut nähtävissä mitään poikkeavaa. Tuttavan vinkistä päätin vielä kokeilla Katja hoitoa ja sain vihdoin avun. Katja passitti minut hakemaan lääkärin lähetteen selän magneettikuviin, joista selvisi välilevyongelma. Katjan hoidoilla ja jumppaohjeilla ongelma on pysynyt hyvin kurissa ja osaan jo pienempien oireiden ilmaantuessa jumpata selkäni kuntoon enne kuin kivut ehtivät kehittyä suuremmiksi”.