Hinnasto


Hinnasto

Naprapatia
 • Naprapaattinen hoito on kehon kiputilojen tutkimiseen ja hoitoon manuaalinen tekniikka. Hoito sisältää kehosi tutkimisen, hoidon ja ennaltaehkäisyyn sopivat harjoitteet kotiin vietäväksi.  60 min. (Medicamento ja Kehotus hinta 70,00, Amplia Klinikka 87,00e)
 • Naprapaattinen hoito + kipurentoutus kokonaisuus sisältää naprapaattisen tutkimisen, hoidon ja ohjeistuksen sekä ohjatun syvärentoutumisen, kehorentoutumisen lihaksistolle tai  kipuun tai muuhun tarpeeseen tai tilanteeseen sopivan yhdistelmän. 90 min. (Amplia Klinikan hinta 110,00e, Medicamenton ja Kehotuksen hinta 82,00e)
Hieronta
 • Lymfaattinen hieronta / klassinen hieronta / aromaattinen sivelyhieronta. Hoito on höyhenen kevyt lymfaattinen hieronta aromaattisilla, puhtailla 100% eteerisillä öljyillä. Loistava vaihtoehto perinteiselle hieronnalle. Aromaöljyillä ja tekniikalla on kevyt aineenvaihduntaa sekä nestekiertoa vilkastuttava, rentouttava ja lymfaattinen vaikutus. Aromaattiset öljyt vahvistavat ja vitalisoivat, virkistävät ja rentouttavat. Niillä voidaan vilkastuttaa verenkiertoa ja nesteiden kiertoa. Niillä voidaan palauttaa kehon tasapaino ja poistaa kehoa happamoittavia kuona-aineita. Öljyt vaikuttavat suoraan hajuaistin kautta sekä ihon kautta ja sitä kautta verenkiertoon imeytyvien aineosin kautta aivojen limbiseen järjestelmään, vapauttaen hyvänolon endorfiineja eli hormoneja. Hoitoa ei voi tehdä mikäli olet menossa laboratoriotesteihin 2 viikon sisällä hoidosta, mikäli saat solumyrkkyä tai sädehoitoa, mikäli olet kemoterapiassa, mikäli olet flunssassa, kuumeessa tai sinulla on yleinen tulehdustila kehossa. 60 min. (Hoidon hinta Amplia Klinikalla 85,00 e. Medicamenton ja Kehotuksen hinta 65,00e.)
 • Syvätuoksu hoito sisältää ohjatun suggestorentoutuksen ja sivelyhieronnan. Kesto 90 min. (Amplia Klinkan hinta 95,00 e. Medicamenton ja Kehotuksen hinta 80,00e)

Syvärentoutus eli suggestorentoutus

 • Yksilöllinen syvärentoutus “ruuhkavuosiin”, uniongelmiin, stressinhallintaan, palautumiseen, kipuun, jännittämiseen, riippuvuuksiin tai omien voimavarojen lisäämiseen, asiakkaan toiveen mukaisesti.  Sis. alkukartoitus , syvärentoutus, kotiin räätälöidyt, juuri sinun tarpeeseen sopivat työkalut, millä voit jatkaa asian työstämistä arjessa. Kesto 90 min. (Amplia Klinikan hinta 95,00 e. Medicamenton ja Kehotuksen hinta 78.00e)
 • 5 x yksilöllinen syvärentoutuspaketti sis. alkukartoitus, ohjattu syvärentoutuminen, kotiin ja työhön sopivat ohjeistukset yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeillesi suunniteltuna. Ensimmäinen kerta 90 min, seuraavat 2 kertaa 60 min. Tapaamiset sovitaan tapahtuviksi viikon välein. Hinta 68,00 e kerta.
 • Syvärentoutushetki kahdelle. Sisältää räätälöidyn sisällön juuri teille kahdelle, yhdessä. Kesto 60 min. (Amplia Klinikan hinta 120,00 euroa. Medicamenton ja Kehotuksen hinta 90.00e)

EFT- tunnetyöskentelyvalmennus

 • 1 x EFT- kehotuntemus valmennus. Sisältää alkuhaastattelu ja kartoitus sekä hoito. Kotiin itsehoito-ohjeistus. 90 min. (Amplia Klinikan hinta 95,00 e. Medicamenton ja Kehotuksen hinta 79,00e)
 • 5 x tunnetyöskentelyvalmennus + syvärentoutus sisäisen lapsen maailmaan. Tässä sarjana toteutettavassa valmennuksessa käydään läpi tunnelukot lapsuudesta aikuisikään, pelot, stressin aiheuttajat, jännitystilat, riippuvuudet jne. Tunnelukko valmenukseen tulijoiden kannattaa tehdä netissä tunnelukko testi ja ottaa se vastaanotolle mukaan. + sukelletaan sisäisen lapsen maailmaan syvärentoutuksen avulla. Jokaiseen tapaamiseen vartaan 90 min aikaa. Hinta 70.00 e kerta.

Yksilöllinen MemoMat®- Muistimatto harjoittelu

 • Tämä 4 x sarja. 60 min. Hinta 80,00 e
 • Kevätkausi 9 harjoittelukertaa. 90 min. Hinta 195,00 euroa.
 • Syyskausi 9 harjoittelukertaa. 90 min. Hinta 195,00 euroa.
 • Jokaisen 9 kerran harjoittelukerran alkuun ja lopppuun teemme kirjallisen muistiharjoituksen, millä myös seuraamme muistin kehittymistä. Kevätkaudella harjoittelemme askelsarjoja 1-2 ja syksyllä harjoittelemme askelsarjoja 3-4 + vaikeutamme muistitehtäviä ryhmän etenemisen ja tason mukaisesti.

KOIRAKOILLE LÖYTYVÄT OMAT PAKETIT KOIRAFYSION PUOLELTA. https://www.napraka.fi/napravet/

VIDEOPUHELU ETÄKONTAKTIIN, KUN ET PÄÄSE VASTAANOTOLLE

Kipupuhelin auttaa sinua akuutissa kivussa joko puhelimen avulla tai videopuhelun avulla. Kipupuhelin on juuri avattu auttamaan sinua kotiin, jos et pääse vastaanotolle tai lääkäriin ja tarvitset nopsaan apua.

Varaa sopiva videopuhelu aika 30-60 min soittamalla num. 0400635263.  Palvelun hinta riippuen palvelun kestosta on 45.00-55.00 euroa. Pyrin auttamaan sinua pääsääntöisesti arkipäivinä klo 9-12 ja viikonloppuisin klo 12-15.

KEVYT-TATUOINTI ELI KESTOPIGMENTOINTI

Eyelinerit ja kulmakarvat, hintaan sisältyy aina 2 käsittelyä, konsultaatio, mallin suunnittelu asiakkaan kanssa ja sen hyväksyminen molemmin puolisesti.

Vahvistus eli toinen käsittely tehdään 4-5 viikon sisällä.

Kulmakarvat: Medicamento ja Kehotus hinta: 420,00 e (sis alv 24%)

Eyelinerit: Medicamento ja Kehotus hinta 300,00 e (sis alv 24%)

Tarjoan myös räätälöityjä kokonaisuuksia YRITYKSILLE ja eri työyhteisöille/ yhdistyksille / harrasteryhmille!