Hinnasto / Lahjakortit / Kipupuhelin


KIPUPUHELIN / VIDEOPUHELU ETÄKONTAKTIIN, KUN ET PÄÄSE VASTAANOTOLLE

Kipupuhelin auttaa sinua akuutissa kivussa joko puhelimen avulla tai videopuhelun avulla. Kipupuhelin on juuri avattu auttamaan sinua kotiin, kun et pääse vastaanotolle tai lääkäriin ja tarvitset nopsaan apua.

Varaa sopiva aika 30-60 min joko soittamalla tai osta palvelu lahjakorttikaupasta. Palvelun hinta riippuen palvelun kestosta on 45.00-55.00 euroa. Pyrin auttamaan sinua pääsääntöisesti arkipäivinä klo 9-18 ja viikonloppuisin klo 12-15.

LAHJAKORTIT 

HUOM. KAIKKIEN LAHJAKORTTIEN VOIMASSAOLOAIKA ON 31.8.2020 ASTI. TÄMÄN JÄLKEEN LAHJAKORTTEJA EI VOI ENÄÄ KÄYTTÄÄ JA NIITÄ EI VAIHDETA TAKAISIN RAHAKSI YRITYKSEN TOIMIPAIKAN MUUTOKSEN VUOKSI.

Voit nyt ostaa KAIKKI HOIDOT JA PALVELUT (jos jostain syystä et löydä etsimääsi, ole hyvä ja ota yhteyttä, katson mihin kyseinen palvelu on voinut kadota)  tuotteet suoraan nettikaupasta tästä linkistä:

https://gifti.fi/shop/tmikatjalind/

Hoito/ valmennus hinnasto

Naprapatia

 • “Kehonapra” on naprapaattinen hoito, joka sisältää kehosi tutkimisen, hoidon ja ennaltaehkäisyyn sopivat harjoitteet kotiin vietäväksi.  Hinta 68,00 e.
 • “Syvänapra” kokonaisuus sisältää naprapaattisen tutkimisen, hoidon ja ohjeistuksen sekä ohjatun syvärentoutumisen, kehorentoutumisen lihaksistolle tai  kipuun tai muuhun tarpeeseen tai tilanteeseen sopivan yhdistelmän. Hinta 82,00 e.

Kehon hallinta = Hypopressive

 • 1x Hypopressive Level 1, harjoittelu 2h. Intensiivinen opastus lantionpohjan lihasten tehokkaaseen aktivoimiseen erilaisilla hengitys- ja asentoharjoituksilla. Harjoitukset suoritetaan eri asennoissa, jotka vähentävät vatsaontelon sisäistä painetta ja stimuloivat lantionpohjan alueen lihaksiston refleksinomaista aktivoitumista. Hengitystekniikassa on kaksi erilaista osioo, hengityksen pidätys ja valesisäänhengitys, jotka yhdessä saavat aikaan vatsaontelon painetta vähentävän imukuppiefektin vatsan ja lantion alueella. Tämä aiheuttaa lantion alueen siäselimien kohottavan vaikutuksen ja auttaa niiden asettautumisen parempaan asentoon. Sopii erittäin hyvin raskautta suunnitteleville, synnyttäneille, inkontinenssista kärsiville, selkäkipuileville, niska-hartia seudun jännityksiin sekä urheilijoille hapenoton lisäämiseen ja palautumiseen. Lisäbonuksena aktiivisella harjoittelulla saat aikaiseksi ikäänkuin vahingossa vatsasi litistymisen sekä kapeamman vyötärön. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta 82,00 e.
 • 1x Hypopressive Level 1+ ohjattu syväkehorentoutus 2h. Sisältää alipainetekniikan perusliikkeet 2 kpl, hengitystekniikan opettelun sekä ohjatun kehorentoutumisen räätälöitynä juuri sinulle. Esteitä Hypopressive harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta 87,00 e.

Syvärentoutus palvelut ( +alv 24%)

 • 1x yksilöllinen syvärentoutus “ruuhkavuosiin”, uniongelmiin, stressinhallintaan, palautumiseen, kipuun, jännittämiseen, riippuvuuksiin tai omien voimavarojen lisäämiseen, asiakkaan toiveen mukaisesti.  Sis. alkukartoitus , syvärentoutus, kotiin räätälöidyt, juuri sinun tarpeeseen sopivat työkalut, millä voit jatkaa asian työstämistä arjessa. Kesto 1,5h. Hinta 75,00 e.
 • 3 x yksilöllinen syvärentoutuspaketti sis. alkukartoitus, ohjattu syvärentoutuminen, kotiin ja työhön sopivat ohjeistukset yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeillesi suunniteltuna. Ensimmäinen kerta 1,5h, seuraavat 2 kertaa 1 h. Tapaamiset sovitaan tapahtuviksi viikon välein. Hinta 70,00 e kerta
 • 5 x yksilöllinen syvärentoutuspaketti, sisältö kuten 3 x paketti. Hinta 68,00 e kerta.
 • 1x syvärentoutushetki kahdelle. Sisältää räätälöidyn sisällön juuri teille kahdelle, yhdessä. Kesto 1h. Hinta 90,00 euroa.

EFT- tunnetyöskentelyvalmennus (+alv 24%)

 • 1 x EFT- kehotuntemus valmennus. Sisältää alkuhaastattelu ja kartoitus sekä hoito. Kotiin itsehoito-ohjeistus. 2h. Hinta 82,00 e.
 • 3 x EFT-valmennus. Tässä sarjana toteutettavassa valmennuksessa käydään läpi tunnelukot lapsuudesta aikuisikään, pelot, stressin aiheuttajat, jännitystilat, riippuvuudet jne. Tunnelukko valmenukseen tulijoiden kannattaa tehdä netissä tunnelukko testi ja ottaa se vastaanotolle mukaan. Hinta 68.00 e kerta.
 • 5 x tunnetyöskentelyvalmennus + syvärentoutus sisäisen lapsen maailmaan. Sis. sama kuin 3 kerran valmennuksessa + sukelletaan sisäisen lapsen maailmaan syvärentoutuksen avulla. Jokaiseen tapaamiseen vartaan 1,5h aikaa. Hinta 65.00 e kerta.

Aromahieronta

 • Eve Taylorin mukainen aromaterapia 1,5h. Hoito on höyhenen kevyt sivelyhieronta aromaattisilla, puhtailla 100% eteerisillä öljyillä. Loistava vaihtoehto perinteiselle hieronnalle. Aromaattiset öljyt vahvistavat ja vitalisoivat, virkistävät ja rentouttavat. Niillä voidaan vilkastuttaa verenkiertoa ja nesteiden kiertoa. Niillä voidaan palauttaa kehon tasapaino ja poistaa kehoa happamoittavia kuona-aineita. Öljyt vaikuttavat suoraan hajuaistin kautta sekä ihon kautta ja sitä kautta verenkiertoon imeytyvien aineosin kautta aivojen limbiseen järjestelmään, vapauttaen hyvänolon endorfiineja eli hormoneja. Hoitoa ei voi tehdä mikäli olet menossa laboratoriotesteihin 2 viikon sisällä hoidosta, mikäli saat solumyrkkyä tai sädehoitoa, mikäli olet kemoterapiassa, mikäli olet flunssassa, kuumeessa tai sinulla on yleinen tulehdustila kehossa. Hoidon hinta 65,00 e.
 • Aromaterapia 5 sarjahoitona. Hinta 55.00 e kerta.
 • Syvätuoksu hoito sisältää ohjatun suggestorentoutuksen ja aromahoidon. Kesto 2 h. Hinta 75,00 e.
 • 5 x syvätuoksu sarajana. Suggestorentoutksen aihe voidaan sopia aina etukäteen, enne seuraavaa hoitoa. Kesto 2h. Hinta 65,00 kerta.
 • Aromahoito + EFT- tunnetasapainorentoutus. Sis. aluksi poistetaan akuutti stressi eft- tekniikalla ja lopuksi rentoudutaan aromaterapian kehollisessa. ihanassa hoidossa. Kesto 1,5-2h. Hinta 85.00 e.

MemoMat®- Muistimatto harjoittelu (+alv 10%)

 • Ilmaiset MemoMat ® eli muistimatto esittelyt sekä kokeilukerrat 3-5 henkilölle toteutetaan MUISTISALILLA os. Tarpilankuja 6B, Kangasala ja isommat ryhmät 6-12 henkilöä, Studio Moven tiloissa, Kangasalantie 960.
 • 4 x MemoMat® tutustumis harjoittelusarja totetutetaan Muistisalilla os. Tarpilankuja 6B (3-5 henkilöä) Studio Movella (6-12 henkilöä). Kesto 60 min. Hinta: 60.00 e / hlö.
 • Tämä 4 x kokeilusarja mahdollistaa siirtymään jatkuvaan, kerran viikossa tapahtuvaan harjoitteluun kevätkaudella sekä syyskaudella. Kevätkaudella ja syyskaudella on 9 harjoittelukertaa kerran viikossa ja se vaatii sitoutumisen.
 • Kevätkausi 9 harjoittelukertaa. 90 min. Hinta 180,00 euroa.
 • Syyskausi 9 harjoittelukertaa. 90 min. Hinta 180,00 euroa.
 • Jokaisen 9 kerran harjoittelukerran alkuun ja lopppuun teemme kirjallisen muistiharjoituksen, millä myös seuraamme muistin kehittymistä. Kevätkaudella harjoittelemme askelsarjoja 1-2 ja syksyllä harjoittelemme askelsarjoja 3-4 + vaikeutamme muistitehtäviä ryhmän etenemisen ja tason mukaisesti.

Tarjoan myös räätälöityjä kokonaisuuksia YRITYKSILLE ja eri työyhteisöille/ yhdistyksille / harrasteryhmille!

KATSO AJATUKSENVIRTA SIVUSTO: http://www.ajatuksenvirta.fi

Järjestän myös luentoja terveydestä ja sen hoitamisesta erikoisosaamiseni eri osa-alueilta, niin senioireille, työhyvinvointiin työpaikoille kuin polttariporukoille ym. ryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan mitä voin teille ryhmänä suunnitella. Kts myös kohta pienryhmät.