Hinnasto / Kipupuhelin


Hinnasto

Naprapatia

 • “Kehonapra” on naprapaattinen hoito, joka sisältää kehosi tutkimisen, hoidon ja ennaltaehkäisyyn sopivat harjoitteet kotiin vietäväksi.  60 min. Hinta 87,00 e.
 • “Syvänapra” kokonaisuus sisältää naprapaattisen tutkimisen, hoidon ja ohjeistuksen sekä ohjatun syvärentoutumisen, kehorentoutumisen lihaksistolle tai  kipuun tai muuhun tarpeeseen tai tilanteeseen sopivan yhdistelmän. 90 min. Hinta 110,00 e.

Kehon hallinta = Hypopressive

 • Hypopressive / lantionpohja harjoittelu.  Intensiivinen opastus lantionpohjan lihasten tehokkaaseen aktivoimiseen erilaisilla hengitys- ja asentoharjoituksilla. Harjoitukset suoritetaan eri asennoissa, jotka vähentävät vatsaontelon sisäistä painetta ja stimuloivat lantionpohjan alueen lihaksiston refleksinomaista aktivoitumista. Hengitystekniikassa on kaksi erilaista osioo, hengityksen pidätys ja valesisäänhengitys, jotka yhdessä saavat aikaan vatsaontelon painetta vähentävän imukuppiefektin vatsan ja lantion alueella. Tämä aiheuttaa lantion alueen sisäelimien kohottavan vaikutuksen ja auttaa niiden asettautumisen parempaan asentoon. Sopii erittäin hyvin raskautta suunnitteleville, synnyttäneille, inkontinenssista kärsiville, selkäkipuileville, niska-hartia seudun jännityksiin sekä urheilijoille hapenoton lisäämiseen ja palautumiseen. Lisäbonuksena aktiivisella harjoittelulla saat aikaiseksi ikäänkuin vahingossa vatsasi litistymisen sekä kapeamman vyötärön. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. 120 min. Hinta 110,00 e.
 • Hypopressive / lantionpohja harjoittelu + ohjattu syväkehorentoutus. Sis. perusliikkeitä 2 kpl, hengitystekniikan opettelun sekä ohjatun kehorentoutumisen räätälöitynä juuri sinulle. Esteitä Hypopressive harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. 120 min. Hinta 110,00 e.

Syvärentoutus

 • Yksilöllinen syvärentoutus “ruuhkavuosiin”, uniongelmiin, stressinhallintaan, palautumiseen, kipuun, jännittämiseen, riippuvuuksiin tai omien voimavarojen lisäämiseen, asiakkaan toiveen mukaisesti.  Sis. alkukartoitus , syvärentoutus, kotiin räätälöidyt, juuri sinun tarpeeseen sopivat työkalut, millä voit jatkaa asian työstämistä arjessa. Kesto 90 min. Hinta  95,00 e.
 • 3 x yksilöllinen syvärentoutuspaketti sis. alkukartoitus, ohjattu syvärentoutuminen, kotiin ja työhön sopivat ohjeistukset yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeillesi suunniteltuna. Ensimmäinen kerta 90 min, seuraavat 2 kertaa 60 min. Tapaamiset sovitaan tapahtuviksi viikon välein. Hinta 60,00 e kerta
 • Syvärentoutushetki kahdelle. Sisältää räätälöidyn sisällön juuri teille kahdelle, yhdessä. Kesto 60 min. Hinta 120,00 euroa.

EFT- tunnetyöskentelyvalmennus

 • 1 x EFT- kehotuntemus valmennus. Sisältää alkuhaastattelu ja kartoitus sekä hoito. Kotiin itsehoito-ohjeistus. 90 min. Hinta 95,00 e.
 • 3 x EFT-valmennus. Tässä sarjana toteutettavassa valmennuksessa käydään läpi tunnelukot lapsuudesta aikuisikään, pelot, stressin aiheuttajat, jännitystilat, riippuvuudet jne. Tunnelukko valmenukseen tulijoiden kannattaa tehdä netissä tunnelukko testi ja ottaa se vastaanotolle mukaan. 90 min. Hinta 75.00 e kerta.
 • 5 x tunnetyöskentelyvalmennus + syvärentoutus sisäisen lapsen maailmaan. Sis. sama kuin 3 kerran valmennuksessa + sukelletaan sisäisen lapsen maailmaan syvärentoutuksen avulla. Jokaiseen tapaamiseen vartaan 90 h aikaa. Hinta 70.00 e kerta.

Aromahieronta

 • Eve Taylorin mukainen aromaterapia. Hoito on höyhenen kevyt sivelyhieronta aromaattisilla, puhtailla 100% eteerisillä öljyillä. Loistava vaihtoehto perinteiselle hieronnalle. Aromaöljyillä ja tekniikalla on kevyt aineenvaihduntaa sekä nestekiertoa vilkastuttava, rentouttava ja lymfaattinen vaikutus. Aromaattiset öljyt vahvistavat ja vitalisoivat, virkistävät ja rentouttavat. Niillä voidaan vilkastuttaa verenkiertoa ja nesteiden kiertoa. Niillä voidaan palauttaa kehon tasapaino ja poistaa kehoa happamoittavia kuona-aineita. Öljyt vaikuttavat suoraan hajuaistin kautta sekä ihon kautta ja sitä kautta verenkiertoon imeytyvien aineosin kautta aivojen limbiseen järjestelmään, vapauttaen hyvänolon endorfiineja eli hormoneja. Hoitoa ei voi tehdä mikäli olet menossa laboratoriotesteihin 2 viikon sisällä hoidosta, mikäli saat solumyrkkyä tai sädehoitoa, mikäli olet kemoterapiassa, mikäli olet flunssassa, kuumeessa tai sinulla on yleinen tulehdustila kehossa. 60 min. Hoidon hinta 85,00 e.
 • Syvätuoksu hoito sisältää ohjatun suggestorentoutuksen ja aromahoidon. Kesto 90 min. Hinta 95,00 e.
 • Aromahoito + EFT- tunnetasapainorentoutus. Sis. aluksi poistetaan akuutti stressi eft- tekniikalla ja lopuksi rentoudutaan aromaterapian kehollisessa, ihanassa hoidossa. Kesto 90-120 min. Hinta 95.00 – 120,00e.

Yksilöllinen MemoMat®- Muistimatto harjoittelu

 • Tämä 4 x sarja. 60 min. Hinta 80,00 e
 • Kevätkausi 9 harjoittelukertaa. 90 min. Hinta 195,00 euroa.
 • Syyskausi 9 harjoittelukertaa. 90 min. Hinta 195,00 euroa.
 • Jokaisen 9 kerran harjoittelukerran alkuun ja lopppuun teemme kirjallisen muistiharjoituksen, millä myös seuraamme muistin kehittymistä. Kevätkaudella harjoittelemme askelsarjoja 1-2 ja syksyllä harjoittelemme askelsarjoja 3-4 + vaikeutamme muistitehtäviä ryhmän etenemisen ja tason mukaisesti.

KOIRAKOILLE LÖYTYVÄT OMAT PAKETIT KOIRAFYSION PUOLELTA. https://www.napraka.fi/napravet/

VIDEOPUHELU ETÄKONTAKTIIN, KUN ET PÄÄSE VASTAANOTOLLE

Kipupuhelin auttaa sinua akuutissa kivussa joko puhelimen avulla tai videopuhelun avulla. Kipupuhelin on juuri avattu auttamaan sinua kotiin, jos et pääse vastaanotolle tai lääkäriin ja tarvitset nopsaan apua.

Varaa sopiva videopuhelu aika 30-60 min soittamalla num. 0400635263.  Palvelun hinta riippuen palvelun kestosta on 45.00-55.00 euroa. Pyrin auttamaan sinua pääsääntöisesti arkipäivinä klo 9-12 ja viikonloppuisin klo 12-15.

KEVYT-TATUOINTI ELI KESTOPIGMENTOINTI

Eyelinerit ja kulmakarvat, hintaan sisältyy aina 2 käsittelyä, konsultaatio, mallin suunnittelu asiakkaan kanssa ja sen hyväksyminen molemmin puolisesti.

Vahvistus eli toinen käsittely tehdään 4-5 viikon sisällä.

Kulmat 445,00 euroa (sis alv 24%) ja Eyelinerit 398,00 ( sis alv 24%)

Tarjoan myös räätälöityjä kokonaisuuksia YRITYKSILLE ja eri työyhteisöille/ yhdistyksille / harrasteryhmille!