Pienryhmä hinnasto ja luennot


KEHOMIELI RYHMÄT TARPILANKUJALLA (3-4 HENKILÖÄ) / TERVEYSKEIDAS TAMPERE (6-8 HENKILÖÄ)

 • 1X OHJATTU SYVÄRENTOUTUMINEN ryhmän tarpeiden mukaisesti. Kotiin saa jokainen mukaan harjoitteen, mitä voi tehdä arjen keskellä tarvittaessa. Kesto n 1,5h. Hinta kertasuorituksena a´200,00 euroa. / 50,00 e hlö.
 • 1X SELKÄ-VATSA-LANTIO intensiivinen alipainetekniikka harjoittelu, missä opetellaan oikea hengitystekniikka sekä harjoitteluasennot 2h. Kotiin jokainen saa mukaan ohjeet, joilla harjoittelun voi sisällyttää jokapäiväiseen elämään. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta kertasuorituksena 200,00 euroa./ 50,00 e hlö.
 • 1X VATSA-LANTIO-SELKÄ HARJOITTELU ALIPAINETEKNIIKALLA SEKÄ OHJETTU SYVÄRENTOUTUMINEN 1,5h. Opetellaan muutama perusliike alipaineharjoittelusta sekä nautitaan koko kehon syvärentoutuksesta. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Ryhmä hinta kertasuorituksena 200,00 euroa. / 50,00 e hlö.
 • 1 x NUKKUMATTI, 1,5h. on suunnattu auttamaan sinua löytämään keinoja unettomuuteen tai unihäiriöihin sekä poistamaan arjen stressiä ja jännitteitä. Tällä kurssilla opetellaan myös rentoutumaan eri menetelmillä. Kurssi pitää sisällään erilaisia keinoja, miten rauhoittaa ajatukset ennen nukkumaan menoa, miten katkaista päässä pyörivät ajatukset ja to-do listat. Miten pysäyttää mielen ja antaa itselle mahdollisuuden nukkua niin hyvin kuin se on mahdollista. Tällä kurssilla opetellaan erilaisia hengitystekniikoita, kehollisia liikkeitä, mielikuvaharjoittelua sekä opetellaan itsehoitoa EFT- tekniikkaa apuna käyttäen. Kehollisissa harjoitteissa käytän naprapaatin näkökulmasta katsottuna liikeharjoitteita, jotka ovat lempeitä ja rauhoittavia, tasapainottavia sekä vahvistavia. Kotiin saat ohjeita ja tekniikoita, joilla pystyy vaikuttamaan arjen stressiin sekä pysäyttämään häiritsevän mielen vaeltamisen. Ryhmähinta kertasuorituksena 200,00 euroa / 50,00 e hlö.

 3 JA 5 KERRAN SARJAT

 • 5 X SYVÄHYPO 1,5-2h. Sisältää ohjatun syväkehorentoutuksen sekä alipainetekniikan eri harjoitteiden opiskelun helposta vaikeimpaan askel askeleelta. Kotiin jokainen saa harjoitteet niin rentoutumiseen kuin alipaineharjoitteluunkin.  Kurssi sopii hyvin raskautta suunnitteleville, synnyttäneille ja inkontinenssista kärsiville. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Kurssin hinta kertasuorituksena 150,00 e tai 2 erässä.
 • 3 x NISKA/HARTIA/SELKÄ + OHJATTU SYVÄKIPU RENTOUTUS / EFT- itsehoitoresepti kivunhallintaan, 1-1,5h. Tämä ryhmä on suunnattu henkilöille, joilla esiintyy pitkittynyttä niska/hartia-alueen kipua, toistuvaa päänsärkyä ja/tai alaselkäkipuilua. Pitkittyneen kivun tukihoitomuotoja on erilaisia, mutta kaiken perustana on säännöllinen, lempeä ja oikeanlainen liikeharjoittelu sekä ajatusten suuntaaminen pois kivun tuntemuksista. Tällä kurssilla harjoitellaan tehokkaita ja helppoja liikeharjoitteita niska-hartia seudulle sekä alaselälle. Lisäksi huomioidaan kehon liikkuvuus sekä lihastasapaino. Kivun hallintaan opitaan helposti totetutetttavia mielikuvaharjoitteita, jotka sisältävät kivun tuntemuksia muuttavia suggestioita.  Samoin opitaan käyttämään tehokkaana itsehoitovälilneenä EFT- tekniikkaa, jossa akupunktiopisteiden stimulointi vaikuttaa tehokkaasti kivun tunteen minimoimiseen. Jokainen kerta lopetellaan ohjattuun syväkipurentoutukseen. Kotiin jokainen saa mukaan ohjeita ja harjoitteita, arkipäivää helpottamaan. Kurssin hinta 120,00 e kertasuorituksena tai 2 erässä.
 • 3 x VATSA-LANTIO-SELKÄ ALIPAINETEKNIIKKA HARJOITTELU 1-1,5h. Kurssin sisältö: 1 kerralla opettelemme alipainetekniikan perusperiaatteet ja tekniikat sekä 4 erillistä harjoitetta. 2 kerralla kertaamme ja opettelemme loput 4 liikesarjaa. 3 kerralla käymme koko sarjan lävitse. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Mukaan saa jokainen kotiin harjoitteet ja vinkit arkipäivään siirrettäväksi.  Hinta kertasuorituksena 120,00 e tai 2 erässä.
 • 5 x OHJATTU suggestopohjainen SYVÄRENTOUTUS MM. UNIONGELMIIN, RUUHKAVUOSIIN, STRESSIN HALLINTAAN, JÄNNITYKSEN HALLITSEMISEEN, RENTOUTUMISEN OPETTELUUN JNE. 1,15-1,30h. Kurssin sisältö: aloitamme joka kerran kehon aktivoinnilla käyttäen eri tekniikoita ja liikesarjoja. Syvärentoutustekniikoista käytän kehorentoutusta, mielikuvaharjoitteita, hengitysharjoitteita, progressiivista rentoutusmallia, nlp- tekniikkaa sekä EFT- tapping tekniikkaa. Kotiin jokainen saa erilaisia harjoitteita, joita voi liittää arkeen monella eri tasolla. Hinta kertasuorituksena 225,00 e tai 2 erässä.
 • 3 x NUKKUMATTI KURSSI on suunnattu auttamaan sinua löytämään keinoja unettomuuteen tai unihäiriöihin sekä poistamaan arjen stressiä ja jännitteitä. Tällä kurssilla opetellaan myös rentoutumaan eri menetelmillä. Kurssi pitää sisällään erilaisia keinoja, miten rauhoittaa ajatukset ennen nukkumaan menoa, miten katkaista päässä pyörivät ajatukset ja to-do listat. Miten pysäyttää mielen ja antaa itselle mahdollisuuden nukkua niin hyvin kuin se on mahdollista. Tällä kurssilla opetellaan erilaisia hengitystekniikoita, kehollisia liikkeitä, mielikuvaharjoittelua sekä opetellaan itsehoitoa EFT- tekniikkaa apuna käyttäen. Kehollisissa harjoitteissa käytän naprapaatin näkökulmasta katsottuna liikeharjoitteita, jotka ovat lempeitä ja rauhoittavia, tasapainottavia sekä vahvistavia. Kotiin saat ohjeita ja tekniikoita, joilla pystyy vaikuttamaan arjen stressiin sekä pysäyttämään häiritsevän mielen vaeltamisen. Kurssin hinta  on kertasuorituksena 120,00 e tai 2 erässä.

Ilmoittelen facebook sivustollani kurssien alkamisajankohtia,  niitä voi seurailla sieltä. Tai jos sinulla on ryhmä kasassa ja haluatte tulla ryhmänä, otathan yhteyttä, sovitaan kerta kurssin tai sarjan päivät teidän toiveiden mukaisesti. Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla.  Kursseille Kangasalle mahtuu 4 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä ja aloitan kurssin 3 henkilöllä. Tampereelle mahtuu 6-7 henkilöä ja aloitan ryhmän 5 henkilöllä.

Tervetuloa kursseille!

HUOM. Ryhmäkoko 5-10 järjestetään Ilosi Pilates-Pajalla. Kts linkki yhteistyökumppanialueella.

Kauttani saa myös erilaisia palvelupaketteja yksilöllisesti ja ryhmille sekä työyhteisöille

 • Tuki- ja liikuntaelin sairaudet ja ongelmat, tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy luennot /workshopit
 • Senioreille luennot iän tuomista haasteista, liikunta, ravinto, kehon hoitaminen naprapatian keinoin
 •  

Linkkejä

https://www.thl.fi/fi/web/elintavat-ja-ravitsemus/ravitsemus/suomalaisten-ravitsemus-ja-ruokailu/iakkaat

https://www.thl.fi/fi/web/elintavat-ja-ravitsemus/ravitsemus

http://www.nlpyhdistys.fi

Naprapatia - kivuttoman liikkumisen puolesta
Lehtijuttu (Patina 2/2017), klikkaa kuvaa näet sen suurempana. Voit lukea jutun myös Patinan verkkojulkaisusta.