Pienryhmä hinnasto ja luennot


KEHOMIELI WORKSHOPIT (4-6 HENKILÖÄ)

1X WORKSHOPIT

 • 1X OHJATTU SUGGESTOSYVÄRENTOUTUMINEN sis. suggestosyvärentoutuksen progressiivista rentoutustekniikkaa käyttäen. Aktivoidaan vagus-hermo ja tätä kautta keho valmistetaan lihasten ja mielen rennolle ololle. Kesto 1h. Hinta 35.00 e / hlö.
 • 1X HYPOPRESSIVE harjoittelu, missä opetellaan oikea alipainehengitystekniikka sekä 8 eri harjoitteluasentoa, jotka harjoituttaa keskivartalon pitoa sekä aktivoi vagushermon. Esteitä Hypopressive harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta 40,00 e / hlö.
 • 1X SYVÄHYPO ELI HYPOPRESSIVE HARJOITTELU + OHJATTU SYVÄRENTOUTUMINEN. Sis. 2 perusliikettä sekä koko kehon syvärentoutus. Esteitä Hypopressive harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Kesto 1 h. Hinta 40,00 e / hlö.
 • 1 x TYHJÄMIELI on suunnattu auttamaan sinua löytämään keinoja unettomuuteen tai unihäiriöihin sekä poistamaan arjen stressiä ja jännitteitä. Tässä workshopissa opit rentoutumaan sekä keinon, miten pysäytät mielen ja annat itsellesi mahdollisuuden nukkua niin hyvin kuin se on mahdollista. Kesto 1h.  Hinta 40,00 e / hlö.
 • 1 x HÄIVYTÄ KIPUSI POIS WORKSHOP on suunnattu pitkäaikaista kipua kokeville. Workshopissa opetan muutaman toimivan liikeharjoitteen  alaselälle / niskahartiaseudulle. Syvä kipurentoutus liikkeiden tueksi on omiaan häivyttämään tai poistamaan kiputuntemuksia. EFT- tapping tekniikka vaikuttaa myös aivojen limbiseen järjestelmään meridiaanien kautta ja näin poistaa kipua. Kesto 1,5h. Hinta 35,00 e / hlö.
 • 3 JA 5 KERRAN SARJAT
 • 5 X SYVÄHYPO Sis. ohjatun syväkehorentoutuksen sekä Hypoporessive harjoitteiden (8 eri asentoa) opiskelun helposta vaikeimpaan askel askeleelta. Kurssi sopii hyvin raskautta suunnitteleville, synnyttäneille ja inkontinenssista kärsiville. Esteitä Hypopressive harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Kesto 1h. Hinta 25.00 e kerta/hlö.
 • 3 x SYVÄHYPO Sis. 1 kerralla opettelemme Hypopressiven perusperiaatteet ja tekniikat sekä 4 erillistä harjoitetta. 2 kerralla kertaamme ja opettelemme loput 4 liikesarjaa. 3 kerralla käymme koko sarjan lävitse. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine.   Kesto 1h. Hinta 30,00e kerta / hlö.
 • 3 x HÄIVYTÄ KIPUSI POIS WORKSHOP. Tämä workshop on suunnattu henkilöille, joilla esiintyy pitkittynyttä niska/hartia-alueen kipua, toistuvaa päänsärkyä ja/tai alaselkäkipuilua. Pitkittyneen kivun tukihoitomuotoja on erilaisia, mutta kaiken perustana on säännöllinen, lempeä ja oikeanlainen liikeharjoittelu sekä ajatusten suuntaaminen pois kivun tuntemuksista. Tässä workshopissa harjoitellaan tehokkaita ja helppoja liikeharjoitteita niska-hartia seudulle sekä alaselälle. Lisäksi huomioidaan kehon liikkuvuus sekä lihastasapaino. Kivun hallintaan opitaan helposti totetutetttavia mielikuvaharjoitteita, jotka sisältävät kivun tuntemuksia muuttavia suggestioita.  Samoin opitaan käyttämään tehokkaana itsehoitovälilneenä EFT- tekniikkaa, jossa akupunktiopisteiden stimulointi vaikuttaa tehokkaasti kivun tunteen minimoimiseen. Jokainen kerta lopetellaan ohjattuun syväkipurentoutukseen. Kotiin jokainen saa mukaan ohjeita ja harjoitteita, arkipäivää helpottamaan.  Kesto 1h. Hinta 30,00 kerta / hlö.
 • 5 x HÄIVYTÄ KIPUSI POIS WORKSHOP. sis. sama kuin 3 x workshopissa, sillä erolla että kotiin saa tehokkaat ja toimivat harjoitteet. Kesto 1h. Hinta 25.00 e kerta / hlö.
 • 3 x SUGGESTOSYVÄRENTOUTUS MM. UNIONGELMIIN, RUUHKAVUOSIIN, STRESSIN HALLINTAAN, JÄNNITYKSEN HALLITSEMISEEN, RENTOUTUMISEN OPETTELUUN JNE. Sis. aloitamme joka kerran kehon aktivoinnilla käyttäen eri tekniikoita ja liikesarjoja. Syvärentoutustekniikoista käytän kehorentoutusta, mielikuvaharjoitteita, hengitysharjoitteita, progressiivista rentoutusmallia, nlp- tekniikkaa sekä EFT- tapping tekniikkaa. Kesto 1h. Hinta 30.00 e kerta / hlö.
 • 5 x SUGGESTOSYVÄRENTOUTUS sis. sama kuin 5 kerran, mutta laajemmalla sisällöllä. Kesto 1h. Hinta 25.00 e kerta / hlö.
 • 3 x TYHJÄMIELI on suunnattu auttamaan sinua löytämään keinoja unettomuuteen tai unihäiriöihin sekä poistamaan arjen stressiä ja jännitteitä. Tällä kurssilla opetellaan myös rentoutumaan eri menetelmillä. Kurssi pitää sisällään erilaisia keinoja, miten rauhoittaa ajatukset ennen nukkumaan menoa, miten katkaista päässä pyörivät ajatukset ja to-do listat. Miten pysäyttää mielen ja antaa itselle mahdollisuuden nukkua niin hyvin kuin se on mahdollista. Tällä kurssilla opetellaan erilaisia hengitystekniikoita, kehollisia liikkeitä, mielikuvaharjoittelua sekä opetellaan itsehoitoa EFT- tekniikkaa apuna käyttäen. Kehollisissa harjoitteissa käytän naprapaatin näkökulmasta katsottuna liikeharjoitteita, jotka ovat lempeitä ja rauhoittavia, tasapainottavia sekä vahvistavia. Kotiin saat ohjeita ja tekniikoita, joilla pystyy vaikuttamaan arjen stressiin sekä pysäyttämään häiritsevän mielen vaeltamisen. Kesto 1h. Hinta 30,00 e kerta / hlö.
 • 5 x TYHJÄMIELI sis. sama kuin  x mutta laajempana sisällöltään. Kesto 1h. Hinta 25.00 e kerta / hlö.
 • 5 x workshop, joiden sisältö vaihtelee, kattaen kuitenkin eri workshoppien aiheita. Jokainen kerta tukee aina seuraavaa kertaa. Susositellaan käytäväksi koko sarja. Kesto 1h. Hinta 25,00 e kerta / hlö.

Ilmoittelen facebook sivustollani workshoppien alkamisajankohtia,  niitä voi seurailla sieltä. Tai jos sinulla on ryhmä kasassa ja haluatte tulla ryhmänä, otathan yhteyttä, sovitaan kerta kurssin tai sarjan päivät teidän toiveiden mukaisesti. Workshoppeihin ilmoittaudutaan sähköpostiosoitteeseen info@ajatuksenvirta.fi

KATSO UUDET AJATUKSENVIRTA KOTISIVUT

www.ajatuksenvirta.fi

Tervetuloa tyhjentämään mieli edes tunniksi!

HUOM. Ryhmäkoko 5-10 järjestetään pääsääntöisesti Kangasalla Studio Moven tiloissa sekä mahdollisuuksien mukaan Ilosi Pilates-Pajalla.

Kauttani saa myös erilaisia palvelupaketteja yksilöllisesti ja ryhmille sekä työyhteisöille

 • Tuki- ja liikuntaelin sairaudet ja ongelmat, tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy luennot /workshopit
 • Senioreille luennot iän tuomista haasteista, liikunta, ravinto, kehon hoitaminen naprapatian keinoin
 • UUTUUS +50 vuotiaille. Memomat ® – Muistimatto harjoittelu aivojen aktivoimiseen ja muistisairauksien ennaltaehkäisyyn.
 •  

Linkkejä

https://www.thl.fi/fi/web/elintavat-ja-ravitsemus/ravitsemus/suomalaisten-ravitsemus-ja-ruokailu/iakkaat

https://www.thl.fi/fi/web/elintavat-ja-ravitsemus/ravitsemus

http://www.nlpyhdistys.fi

http://www.ajatuksenvirta.fi

http://www.suomenhypnoosiliitto.fi

 

Naprapatia - kivuttoman liikkumisen puolesta
Lehtijuttu (Patina 2/2017), klikkaa kuvaa näet sen suurempana. Voit lukea jutun myös Patinan verkkojulkaisusta.