Nettikauppa / Hinnasto


Anna lahjaksi lahjakortti joka antaa saajalleen kokonaisvaltaista terveyttä, kivuttomuutta ja hyvää oloa.

Voit nyt myös ostaa nettikaupan kautta itsellesi tai ystävällesi tai työyhteisöllesi hoidon tai valmennuksen.  Voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla 0400 635263 tai laittamalla minulle sähköpostia katja.lind@napraka.fi.

Voit nyt ostaa KAIKKI HOIDOT JA PALVELUT (jos jostain syystä et löydä etsimääsi, ole hyvä ja ota yhteyttä, katson mihin kyseinen palvelu on voinut kadota)  tuotteet suoraan nettikaupasta tästä linkistä:

https://gifti.fi/shop/tmikatjalind/

Näin saat lahjakortin tai maksetun hoidon tai valmennuksen suoraan sähköpostiisi, vaivattomasti.

HUOM: Voit myös ostaa lahjakortin suoraan minulta ja vain hakea sen Tarpilankuja 6B osoitteesta, sovittuna ajankohtana. Tai soittamalla ja maksamalla lahjakortin tilisiirtona, jolloin saat lahjakortin suoraan omaan sähköpostiisi.

Tästä alta löydät tällä hetkellä kaikki olemassa olevat valmiiksi hinnoitellut tuotteet ja paketit Kangasalle ja Tampereelle.

Hoito/ valmennus hinnasto: Suluissa oleva hinta on Tampereen vastaanottopaikan hinta)

 • ”Kehonapra” on naprapaattinen hoito, joka sisältää kehosi tutkimisen, hoidon ja ennaltaehkäisyyn sopivat harjoitteet kotiin vietäväksi.  Hinta 67,00 e. (Tampere 75,00 e)
 • ”Syvänapra” kokonaisuus sisältää naprapaattisen tutkimisen, hoidon ja ohjeistuksen sekä ohjatun syvärentoutumisen, kehorentoutumisen lihaksistolle tai  kipuun tai muuhun tarpeeseen tai tilanteeseen sopivan yhdistelmän. Hinta 82,00 e. (Tampere 85,00 e)
 • 1x Ohjattu yksilöllinen syvärentoutus ”ruuhkavuosiin”, uniongelmiin, stressinhallintaan, palautumiseen, kipuun, jännittämiseen, riippuvuuksiin tai omien voimavarojen lisäämiseen, asiakkaan toiveen mukaisesti.  Sis. alkukartoitus , syvärentoutus, kotiin räätälöidyt, juuri sinun tarpeeseen sopivat työkalut, millä voit jatkaa asian työstämistä arjessa. Hinta 82,00 e. (Tampere 85,00 e)
 • 3 x ohjattu syvärentoutuspaketti sis. alkukartoitus, ohjattu syvärentoutuminen, kotiin ja työhön sopivat ohjeistukset yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeillesi suunniteltuna. Ensimmäinen kerta 1,5h, seuraavat 2 kertaa 1 h. Tapaamiset sovitaan tapahtuviksi viikon välein. Pakettihinta kertasuorituksena 230,00 e (Tampere 240,00 e) tai 2 erässä.
 • 5 x ohjattu syvärentoutuspaketti, sisältö kuten 3 x paketti. Pakettihinta kertasuorituksena 350,00 e ( Tampere 375,00 e) tai kahdessa erässä.
 • 1x Selkä-lantio-vatsa alipaineharjoittelu 2h. Intensiivinen opastus lantionpohjan lihasten tehokkaaseen aktivoimiseen erilaisilla hengitys- ja asentoharjoituksilla. Harjoitukset suoritetaan eri asennoissa, jotka vähentävät vatsaontelon sisäistä painetta ja stimuloivat lantionpohjan alueen lihaksiston refleksinomaista aktivoitumista. Hengitystekniikassa on kaksi erilaista osioo, hengityksen pidätys ja valesisäänhengitys, jotka yhdessä saavat aikaan vatsaontelon painetta vähentävän imukuppiefektin vatsan ja lantion alueella. Tämä aiheuttaa lantion alueen siäselimien kohottavan vaikutuksen ja auttaa niiden asettautumisen parempaan asentoon. Sopii erittäin hyvin raskautta suunnitteleville, synnyttäneille, inkontinenssista kärsiville, selkäkipuileville, niska-hartia seudun jännityksiin sekä urheilijoille hapenoton lisäämiseen ja palautumiseen. Lisäbonuksena aktiivisella harjoittelulla saat aikaiseksi ikäänkuin vahingossa vatsasi litistymisen sekä kapeamman vyötärön. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta 82,00 euroa. (Tampere 85,00 e)
 • 1x Selkä-lantio-vatsa ja ohjattu syväkehorentoutus 2h. Sisältää alipainetekniikan perusliikkeet, hengitystekniikan opettelun sekä ohjatun kehorentoutumisen räätälöitynä juuri sinulle. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta 87,00 euroa. ( Tampere 92,00 e)
 • 1x Ohjattu syvärentoutushetki teille kahdelle 1,5h. Sisältää räätälöidyn sisällön juuri teille kahdelle, yhdessä. Hinta a´90,00 euroa. (Tampere 110,00 e)
 • 1xNukkuMatti, 1,5 h. Sisältää henkilökohtaisen ohjeistuksen sekä harjoitteet huonosti nukkuvalle tai unettomuudesta kärsiville. Kotiin saa ohjeet ja harjoitteet, joilla voit vaikuttaa mielen rauhoittamiseen ja kehon jännittyneisyyteen tai kiputunteen laimentamiseen. Hinta 82,00 euroa. ( Tampere 85,00 e)
 • 1 x EFT- kehotuntemus valmennus. Sisältää alkuhaastattelu ja kartoitus sekä hoito. Kotiin itsehoito-ohjeistus. 2h. Hinta 82,00e. ( Tampere 85,00 e)
 • 3 x EFT-valmennus. Tässä sarjana toteutettavassa valmennuksessa käydään läpi tunnelukot lapsuudesta aikuisikään, pelot, stressin aiheuttajat, jännitystilat, riippuvuudet jne. Tunnelukko valmenukseen tulijoiden kannattaa tehdä netissä tunnelukko testi ja ottaa se vastaanotolle mukaan. Sarjahinta 175 ,00 e. (Tampere 180,00 e)
 • Eve Taylorin mukainen aromaterapia 1,5h. Hoito on höyhenen kevyt sivelyhieronta aromaattisilla, puhtailla 100% eteerisillä öljyillä. Loistava vaihtoehto perinteiselle hieronnalle. Aromaattiset öljyt vahvistavat ja vitalisoivat, virkistävät ja rentouttavat. Niillä voidaan vilkastuttaa verenkiertoa ja nesteiden kiertoa. Niillä voidaan palauttaa kehon tasapaino ja poistaa kehoa happamoittavia kuona-aineita. Öljyt vaikuttavat suoraan hajuaistin kautta sekä ihon kautta ja sitä kautta verenkiertoon imeytyvien aineosin kautta aivojen limbiseen järjestelmään, vapauttaen hyvänolon endorfiineja eli hormoneja. Hoitoa ei voi tehdä mikäli olet menossa laboratoriotesteihin 2 viikon sisällä hoidosta, mikäli saat solumyrkkyä tai sädehoitoa, mikäli olet kemoterapiassa, mikäli olet flunssassa, kuumeessa tai sinulla on yleinen tulehdustila kehossa. Hoidon hinta 55,00 e. (Tampere 55,00 e)
 • Aromaterapia 5 sarjahoitona. Hinta 250,00 e. (Tampere 250,00 e)
 • Syvätuoksu hoito sisältää ohjatun suggestorentoutuksen ja aromahoidon. Kesto 2 h. Hinta 85.00e. (Tampere 95,00 e)

Tarjoan myös räätälöityjä kokonaisuuksia YRITYKSILLE ja eri työyhteisöille!

 • KOIRAKOILLE LÖYTYVÄT OMAT PAKETIT KOIRAFYSION PUOLELTA.

Järjestän myös luentoja terveydestä ja sen hoitamisesta erikoisosaamiseni eri osa-alueilta, niin senioireille, työhyvinvointiin työpaikoille kuin polttariporukoille ym. ryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan mitä voin teille ryhmänä suunnitella. Kts myös kohta pienryhmät.