Hinnasto / Lahjakortit


Anna lahjaksi lahjakortti joka antaa saajalleen kokonaisvaltaista terveyttä, kivuttomuutta ja hyvää oloa.

Voit nyt myös ostaa nettikaupan kautta itsellesi tai ystävällesi tai työyhteisöllesi hoidon tai valmennuksen.  Voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla 0400 635263 tai laittamalla minulle sähköpostia katja.lind@napraka.fi.

Voit nyt ostaa KAIKKI HOIDOT JA PALVELUT (jos jostain syystä et löydä etsimääsi, ole hyvä ja ota yhteyttä, katson mihin kyseinen palvelu on voinut kadota)  tuotteet suoraan nettikaupasta tästä linkistä:

https://gifti.fi/shop/tmikatjalind/

Näin saat lahjakortin tai maksetun hoidon tai valmennuksen suoraan sähköpostiisi, vaivattomasti.

HUOM: Voit myös ostaa lahjakortin suoraan minulta ja vain hakea sen Tarpilankuja 6B osoitteesta, sovittuna ajankohtana. Tai soittamalla ja maksamalla lahjakortin tilisiirtona, jolloin saat lahjakortin suoraan omaan sähköpostiisi.

Tästä alta löydät tällä hetkellä kaikki olemassa olevat valmiiksi hinnoitellut tuotteet ja paketit.

Hoito/ valmennus hinnasto

Naprapatia

 • ”Kehonapra” on naprapaattinen hoito, joka sisältää kehosi tutkimisen, hoidon ja ennaltaehkäisyyn sopivat harjoitteet kotiin vietäväksi.  Hinta 67,00 e.
 • ”Syvänapra” kokonaisuus sisältää naprapaattisen tutkimisen, hoidon ja ohjeistuksen sekä ohjatun syvärentoutumisen, kehorentoutumisen lihaksistolle tai  kipuun tai muuhun tarpeeseen tai tilanteeseen sopivan yhdistelmän. Hinta 82,00 e.

Kehon hallinta = Hypopressive

 • 1x Hypopressive Level 1, harjoittelu 2h. Intensiivinen opastus lantionpohjan lihasten tehokkaaseen aktivoimiseen erilaisilla hengitys- ja asentoharjoituksilla. Harjoitukset suoritetaan eri asennoissa, jotka vähentävät vatsaontelon sisäistä painetta ja stimuloivat lantionpohjan alueen lihaksiston refleksinomaista aktivoitumista. Hengitystekniikassa on kaksi erilaista osioo, hengityksen pidätys ja valesisäänhengitys, jotka yhdessä saavat aikaan vatsaontelon painetta vähentävän imukuppiefektin vatsan ja lantion alueella. Tämä aiheuttaa lantion alueen siäselimien kohottavan vaikutuksen ja auttaa niiden asettautumisen parempaan asentoon. Sopii erittäin hyvin raskautta suunnitteleville, synnyttäneille, inkontinenssista kärsiville, selkäkipuileville, niska-hartia seudun jännityksiin sekä urheilijoille hapenoton lisäämiseen ja palautumiseen. Lisäbonuksena aktiivisella harjoittelulla saat aikaiseksi ikäänkuin vahingossa vatsasi litistymisen sekä kapeamman vyötärön. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta 82,00 e.
 • 1x Hypopressive Level 1+ ohjattu syväkehorentoutus 2h. Sisältää alipainetekniikan perusliikkeet 2 kpl, hengitystekniikan opettelun sekä ohjatun kehorentoutumisen räätälöitynä juuri sinulle. Esteitä Hypopressive harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta 87,00 e.

Syvärentoutus palvelut

 • 1x yksilöllinen syvärentoutus ”ruuhkavuosiin”, uniongelmiin, stressinhallintaan, palautumiseen, kipuun, jännittämiseen, riippuvuuksiin tai omien voimavarojen lisäämiseen, asiakkaan toiveen mukaisesti.  Sis. alkukartoitus , syvärentoutus, kotiin räätälöidyt, juuri sinun tarpeeseen sopivat työkalut, millä voit jatkaa asian työstämistä arjessa. Kesto 1,5h. Hinta 75,00 e.
 • 3 x yksilöllinen syvärentoutuspaketti sis. alkukartoitus, ohjattu syvärentoutuminen, kotiin ja työhön sopivat ohjeistukset yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeillesi suunniteltuna. Ensimmäinen kerta 1,5h, seuraavat 2 kertaa 1 h. Tapaamiset sovitaan tapahtuviksi viikon välein. Hinta 70,00 e kerta
 • 5 x yksilöllinen syvärentoutuspaketti, sisältö kuten 3 x paketti. Hinta 68,00 e kerta.
 • 1x syvärentoutushetki kahdelle. Sisältää räätälöidyn sisällön juuri teille kahdelle, yhdessä. Kesto 1h. Hinta 90,00 euroa.
 • 1x tyhjämieli. Sisältää henkilökohtaisen ohjeistuksen sekä harjoitteet huonosti nukkuvalle tai unettomuudesta kärsiville. Kotiin saa ohjeet ja harjoitteet, joilla voit vaikuttaa mielen rauhoittamiseen ja kehon jännittyneisyyteen tai kiputunteen laimentamiseen. Kesto 1,5.       Hinta 75,00 e.

EFT- tunnetyöskentelyvalmennus

 • 1 x EFT- kehotuntemus valmennus. Sisältää alkuhaastattelu ja kartoitus sekä hoito. Kotiin itsehoito-ohjeistus. 2h. Hinta 82,00 e.
 • 3 x EFT-valmennus. Tässä sarjana toteutettavassa valmennuksessa käydään läpi tunnelukot lapsuudesta aikuisikään, pelot, stressin aiheuttajat, jännitystilat, riippuvuudet jne. Tunnelukko valmenukseen tulijoiden kannattaa tehdä netissä tunnelukko testi ja ottaa se vastaanotolle mukaan. Hinta 68.00 e kerta.
 • 5 x tunnetyöskentelyvalmennus + syvärentoutus sisäisen lapsen maailmaan. Sis. sama kuin 3 kerran valmennuksessa + sukelletaan sisäisen lapsen maailmaan syvärentoutuksen avulla. Jokaiseen tapaamiseen vartaan 2h aikaa. Hinta 65.00 e kerta.

Aromaterapia

 • Eve Taylorin mukainen aromaterapia 1,5h. Hoito on höyhenen kevyt sivelyhieronta aromaattisilla, puhtailla 100% eteerisillä öljyillä. Loistava vaihtoehto perinteiselle hieronnalle. Aromaattiset öljyt vahvistavat ja vitalisoivat, virkistävät ja rentouttavat. Niillä voidaan vilkastuttaa verenkiertoa ja nesteiden kiertoa. Niillä voidaan palauttaa kehon tasapaino ja poistaa kehoa happamoittavia kuona-aineita. Öljyt vaikuttavat suoraan hajuaistin kautta sekä ihon kautta ja sitä kautta verenkiertoon imeytyvien aineosin kautta aivojen limbiseen järjestelmään, vapauttaen hyvänolon endorfiineja eli hormoneja. Hoitoa ei voi tehdä mikäli olet menossa laboratoriotesteihin 2 viikon sisällä hoidosta, mikäli saat solumyrkkyä tai sädehoitoa, mikäli olet kemoterapiassa, mikäli olet flunssassa, kuumeessa tai sinulla on yleinen tulehdustila kehossa. Hoidon hinta 65,00 e.
 • Aromaterapia 5 sarjahoitona. Hinta 55.00 e kerta.
 • Syvätuoksu hoito sisältää ohjatun suggestorentoutuksen ja aromahoidon. Kesto 2 h. Hinta 75,00 e.
 • 5 x syvätuoksu sarajana. Suggestorentoutksen aihe voidaan sopia aina etukäteen, enne seuraavaa hoitoa. Kesto 2h. Hinta 65,00 kerta.
 • Aromahoito + EFT- tunnetasapainorentoutus. Sis. aluksi poistetaan akuutti stressi eft- tekniikalla ja lopuksi rentoudutaan aromaterapian kehollisessa. ihanassa hoidossa. Kesto 1,5-2h. Hinta 85.00 e.

MemoMat®- Muistijooga harjoittelu

 • Muistijooga eli Memomat® infotilaisuus ja mattoon tutustuminen on aina ilmainen.
 • MemoMat harjoittelu (ryhmässä) 4 x sarja, toteutus viikon valein. Kesto 1h. Hinta 15,00 euroa kerta.  Kesto 1,5h,  20,00 kerta.
 • Yksilöohjauksena Memomat harjoittelu vastaanotolla 4 x sarjana, toteutetaan kerran viikossa. Kesto 1,5h. Hinta 65,00 euroa/ kerta.
 • MemoMat harjoitteluun pääsee hyvin tututuksi 4 kerran sarjalla. Tavoitteellinen harjoittelu suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 1,5h kerrallaan. Harjoittelu suoritetaan ryhmässä esimerkiksi kevätkausi – syyskausi.

Tarjoan myös räätälöityjä kokonaisuuksia YRITYKSILLE ja eri työyhteisöille!

KATSO AJATUKSENVIRTA SIVUSTO: http://www.ajatuksenvirta.fi

Järjestän myös luentoja terveydestä ja sen hoitamisesta erikoisosaamiseni eri osa-alueilta, niin senioireille, työhyvinvointiin työpaikoille kuin polttariporukoille ym. ryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan mitä voin teille ryhmänä suunnitella. Kts myös kohta pienryhmät.