Lahjakortti / Hinnasto


Anna lahjaksi kokonaisvaltaista terveyttä, kivuttomuutta ja hyvää oloa.

Voit nyt ostaa lahjakortit suoraan lahjakorttikaupasta tästä linkistä:

https://gifti.fi/shop/tmikatjalind/

Näin saat lahjakortin suoraan sähköpostiisi, vaivattomasti.

Lahjakortin voi myös ostaa ja hakea suoraan minulta, Tarpilankuja 6B osoitteesta, sovittuna ajankohtana. Tai soittamalla ja maksamalla tilisiirtona, jolloin lahjakortin saa omaan sähköpostiin.

Tästä alta löydät tällä hetkellä kaikki olemassa olevat valmiiksi hinnoitellut tuotteet ja paketit.

Hoito/ valmennus hinnasto:

 • ”Kehonapra” on naprapaattinen hoito, joka sisältää kehosi tutkimisen, hoidon ja ennaltaehkäisyyn sopivat harjoitteet kotiin vietäväksi.  Hinta 67,00 e.
 • ”Syvänapra” kokonaisuus sisältää naprapaattisen tutkimisen, hoidon ja ohjeistuksen sekä ohjatun syvärentoutumisen, kehorentoutumisen lihaksistolle tai  kipuun tai muuhun tarpeeseen tai tilanteeseen sopivan yhdistelmän. Hinta 82,00 e.
 • 1x Ohjattu yksilöllinen syvärentoutus ”ruuhkavuosiin”, uniongelmiin, stressinhallintaan, palautumiseen, kipuun, jännittämiseen, riippuvuuksiin tai omien voimavarojen lisäämiseen, asiakkaan toiveen mukaisesti.  Sis. alkukartoitus , syvärentoutus, kotiin räätälöidyt, juuri sinun tarpeeseen sopivat työkalut, millä voit jatkaa asian työstämistä arjessa. Hinta 82,00 e.
 • 3 x ohjattu syvärentoutuspaketti sis. alkukartoitus, ohjattu syvärentoutuminen, kotiin ja työhön sopivat ohjeistukset yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeillesi suunniteltuna. Ensimmäinen kerta 1,5h, seuraavat 2 kertaa 1 h. Tapaamiset sovitaan tapahtuviksi viikon välein. Pakettihinta kertasuorituksena 230,00 e tai 2 erässä.
 • 5 x ohjattu syvärentoutuspaketti, sisältö kuten 3 x paketti. Pakettihinta kertasuorituksena 350,00 e tai kahdessa erässä.
 • 1x Selkä-lantio-vatsa alipaineharjoittelu 2h. Intensiivinen opastus lantionpohjan lihasten tehokkaaseen aktivoimiseen erilaisilla hengitys- ja asentoharjoituksilla. Harjoitukset suoritetaan eri asennoissa, jotka vähentävät vatsaontelon sisäistä painetta ja stimuloivat lantionpohjan alueen lihaksiston refleksinomaista aktivoitumista. Hengitystekniikassa on kaksi erilaista osioo, hengityksen pidätys ja valesisäänhengitys, jotka yhdessä saavat aikaan vatsaontelon painetta vähentävän imukuppiefektin vatsan ja lantion alueella. Tämä aiheuttaa lantion alueen siäselimien kohottavan vaikutuksen ja auttaa niiden asettautumisen parempaan asentoon. Sopii erittäin hyvin raskautta suunnitteleville, synnyttäneille, inkontinenssista kärsiville, selkäkipuileville, niska-hartia seudun jännityksiin sekä urheilijoille hapenoton lisäämiseen ja palautumiseen. Lisäbonuksena aktiivisella harjoittelulla saat aikaiseksi ikäänkuin vahingossa vatsasi litistymisen sekä kapeamman vyötärön. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta 82,00 euroa.
 • 1x Selkä-lantio-vatsa ja ohjattu syväkehorentoutus 2h. Sisältää alipainetekniikan perusliikkeet, hengitystekniikan opettelun sekä ohjatun kehorentoutumisen räätälöitynä juuri sinulle. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta 87,00 euroa.
 • 1x Ohjattu syvärentoutushetki teille kahdelle 1,5h. Sisältää räätälöidyn sisällön juuri teille kahdelle, yhdessä. Hinta a´90,00 euroa.
 • 1xNukkuMatti, 1,5 h. Sisältää henkilökohtaisen ohjeistuksen sekä harjoitteet huonosti nukkuvalle tai unettomuudesta kärsiville. Kotiin saa ohjeet ja harjoitteet, joilla voit vaikuttaa mielen rauhoittamiseen ja kehon jännittyneisyyteen tai kiputunteen laimentamiseen. Hinta 82,00 euroa.
 • EFT- mentaalivalmennus. Sisältää alkuhaastattelu ja kartoitus sekä hoito. Kotiin itsehoito-ohjeistus. 1,5h. Hinta 67,00e.

Tarjoan myös räätälöityjä kokonaisuuksia YRITYKSILLE ja eri työyhteisöille!

 • KOIRAKOILLE LÖYTYVÄT OMAT PAKETIT KOIRAFYSION PUOLELTA.

Järjestän myös luentoja terveydestä ja sen hoitamisesta erikoisosaamiseni eri osa-alueilta, niin senioireille, työhyvinvointiin työpaikoille kuin polttariporukoille ym. ryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan mitä voin teille ryhmänä suunnitella. Kts myös kohta pienryhmät.