Lahjakortti / Hinnasto/Ryhmät


Anna lahjaksi kokonaisvaltaista terveyttä, kivuttomuutta ja hyvää oloa.

Voit nyt ostaa lahjakortit suoraan lahjakorttikaupasta tästä linkistä:

https://gifti.fi/shop/tmikatjalind/

Näin saat lahjakortin suoraan sähköpostiisi, vaivattomasti.

Lahjakortin voi myös ostaa ja hakea suoraan minulta, Tarpilankuja 6B osoitteesta, sovittuna ajankohtana. Tai soittamalla ja maksamalla tilisiirtona, jolloin lahjakortin saa omaan sähköpostiin.

Tästä alta löydät tällä hetkellä kaikki olemassa olevat valmiiksi hinnoitellut tuotteet ja paketit. Järjestän myös luentoja terveydestä ja sen hoitamisesta erikoisosaamiseni eri osa-alueilta, niin senioireille, työhyvinvointiin työpaikoille kuin polttariporukoille. Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan mitä voin teille ryhmänä suunnitella.

Tuotteet, sisältö ja hinnat:

 • ”Kehonapra” on naprapaattinen hoito, joka sisältää kehosi tutkimisen, hoidon ja ennaltaehkäisyyn sopivat harjoitteet kotiin vietäväksi.  Hinta a´67,00 e
 • ”Syvänapra” kokonaisuus sisältää naprapaattisen tutkimisen, hoidon ja ohjeistuksen sekä ohjatun syvärentoutumisen, kehorentoutumisen lihaksistolle tai  kipuun tai muuhun tarpeeseen tai tilanteeseen sopivan yhdistelmän. Hinta a´82,00 e
 • 1x Ohjattu yksilöllinen syvärentoutus ”ruuhkavuosiin”, uniongelmiin, stressinhallintaan, palautumiseen, kipuun, jännittämiseen, riippuvuuksiin tai omien voimavarojen lisäämiseen, asiakkaan toiveen mukaisesti.  Sis. alkukartoitus , syvärentoutus, kotiin räätälöidyt, juuri sinun tarpeeseen sopivat työkalut, millä voit jatkaa asian työstämistä arjessa. Hinta a´82,00 e
 • 3 x ohjattu syvärentoutuspaketti sis. alkukartoitus, ohjattu syvärentoutuminen, kotiin ja työhön sopivat ohjeistukset yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeillesi suunniteltuna. Ensimmäinen kerta 1,5h, seuraavat 2 kertaa 1 h. Tapaamiset sovitaan tapahtuviksi viikon välein. Pakettihinta kertasuorituksena 230,00 e tai 2 erässä.
 • 5 x ohjattu syvärentoutuspaketti, sisältö kuten 3 x paketti. Pakettihinta kertasuorituksena 350,00 e tai kahdessa erässä.
 • 1x Selkä-lantio-vatsa alipaineharjoittelu 2h. Intensiivinen opastus lantionpohjan lihasten tehokkaaseen aktivoimiseen erilaisilla hengitys- ja asentoharjoituksilla. Harjoitukset suoritetaan eri asennoissa, jotka vähentävät vatsaontelon sisäistä painetta ja stimuloivat lantionpohjan alueen lihaksiston refleksinomaista aktivoitumista. Hengitystekniikassa on kaksi erilaista osioo, hengityksen pidätys ja valesisäänhengitys, jotka yhdessä saavat aikaan vatsaontelon painetta vähentävän imukuppiefektin vatsan ja lantion alueella. Tämä aiheuttaa lantion alueen siäselimien kohottavan vaikutuksen ja auttaa niiden asettautumisen parempaan asentoon. Sopii erittäin hyvin raskautta suunnitteleville, synnyttäneille, inkontinenssista kärsiville, selkäkipuileville, niska-hartia seudun jännityksiin sekä urheilijoille hapenoton lisäämiseen ja palautumiseen. Lisäbonuksena aktiivisella harjoittelulla saat aikaiseksi ikäänkuin vahingossa vatsasi litistymisen sekä kapeamman vyötärön. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta a´82,00 euroa
 • 1x Selkä-lantio-vatsa ja ohjattu syväkehorentoutus 2h. Sisältää alipainetekniikan perusliikkeet, hengitystekniikan opettelun sekä ohjatun kehorentoutumisen räätälöitynä juuri sinulle. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta a´87,00 euroa
 • 1x Ohjattu syvärentoutushetki teille kahdelle 1,5h. Sisältää räätälöidyn sisällön juuri teille kahdelle, yhdessä. Hinta a´90,00 euroa.

PIENRYHMILLE 3-4 HENKILÖÄ

 • 1X OHJATTU SYVÄRENTOUTUMINEN ryhmän tarpeiden mukaisesti. Kotiin saa jokainen mukaan harjoitteen, mitä voi tehdä arjen keskellä tarvittaessa. Kesto n 1,5h. Hinta kertasuorituksena a´200,00 euroa. / 50,00 e hlö.
 • 1X SELKÄ-VATSA-LANTIO intensiivinen alipainetekniikka harjoittelu, missä opetellaan oikea hengitystekniikka sekä harjoitteluasennot 2h. Kotiin jokainen saa mukaan ohjeet, joilla harjoittelun voi sisällyttää jokapäiväiseen elämään. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Hinta kertasuorituksena 200,00 euroa./ 50,00 e hlö.
 • 1X VATSA-LANTIO-SELKÄ HARJOITTELU ALIPAINETEKNIIKALLA SEKÄ OHJETTU SYVÄRENTOUTUMINEN 1,5h. Opetellaan muutama perusliike alipaineharjoittelusta sekä nautitaan koko kehon syvärentoutuksesta. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Ryhmä hinta kertasuorituksena 200,00 euroa. / 50,00 e hlö.

PIENRYHMILLE 3 JA 5 KERRAN SARJAT.

 • 5 X SYVÄHYPO 1,5-2h. Sisältää ohjatun syväkehorentoutuksen sekä alipainetekniikan eri harjoitteiden opiskelun helposta vaikeimpaan askel askeleelta. Kotiin jokainen saa harjoitteet niin rentoutumiseen kuin alipaineharjoitteluunkin.  Kurssi sopii hyvin raskautta suunnitteleville, synnyttäneille ja inkontinenssista kärsiville. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Kurssin hinta kertasuorituksena 150,00 e tai 2 erässä.
 • 3 x NISKA/HARTIA/SELKÄ + OHJATTU SYVÄKIPU RENTOUTUS 1-1,5h. Tämä ryhmä on suunnattu henkilöille, joilla esiintyy pitkittynyttä niska/hartiaseudun kipua, toistuvaa päänsärkyä ja alaselkäkipuilua. Kurssilla harjoitellaan erilaisia kehon liikkuvuuteen sekä lihastasapainoon liittyviä harjoitteita ja rangan liikkuvuuteen vaikuttavia hyväksi havaittuja liikesarjoja muunmuassa asahista, mckenzie harjoittelusta ja  EFT-tapping harjoittelusta. Lisäksi ohjattu syväkipurentoutus. Kotiin jokainen saa mukaan ohjeita ja harjoitteita, arkipäivää helpottamaan. Kurssin hinta 120,00 e kertasuorituksena tai 2 erässä.
 • 3 x VATSA-LANTIO-SELKÄ ALIPAINETEKNIIKKA HARJOITTELU 1-1,5h. Kurssin sisältö: 1 kerralla opettelemme alipainetekniikan perusperiaatteet ja tekniikat sekä 4 erillistä harjoitetta. 2 kerralla kertaamme ja opettelemme loput 4 liikesarjaa. 3 kerralla käymme koko sarjan lävitse. Esteitä alipainetekniikka harjoittelulle ovat raskaus, vakava sydänsairaus tai korkea, hoitamaton verepaine. Mukaan saa jokainen kotiin harjoitteet ja vinkit arkipäivään siirrettäväksi.  Hinta kertasuorituksena 120,00 e tai 2 erässä.
 • 5 x OHJATTU suggestopohjainen SYVÄRENTOUTUS MM. UNIONGELMIIN, RUUHKAVUOSIIN, STRESSIN HALLINTAAN, JÄNNITYKSEN HALLITSEMISEEN, RENTOUTUMISEN OPETTELUUN JNE. 1,15-1,30h. Kurssin sisältö: aloitamme joka kerran kehon aktivoinnilla käyttäen eri tekniikoita ja liikesarjoja. Syvärentoutustekniikoista käytän kehorentoutusta, mielikuvaharjoitteita, hengitysharjoitteita, progressiivista rentoutusmallia, nlp- tekniikkaa sekä EFT- tapping tekniikkaa. Kotiin jokainen saa erilaisia harjoitteita, joita voi liittää arkeen monella eri tasolla. Hinta kertasuorituksena 225,00 e tai 2 erässä.

Ilmoittelen facebook sivustollani kurssien alkamisajankohtia,  niitä voi seurailla sieltä. Tai jos sinulla on ryhmä kasassa ja haluatte tulla ryhmänä, otathan yhteyttä, sovitaan päivät kun aloitetaan. Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla.  Kursseille mahtuu 4 ensimmäistä  ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta aloitan kurssin 3 henkilöllä.

Tervetuloa kursseille!

Tarjoan myös räätälöityjä kokonaisuuksia YRITYKSILLE ja eri työyhteisöille!

 • KOIRAKOILLE LÖYTYVÄT OMAT PAKETIT KOIRAFYSION PUOLELTA.