Kuka olen


AMK naprapaatti Katja LindNaprapaatilla olet hyvissä käsissä

Tavoitteeni on tarjota asiakkaille monipuolista, käytäntöön ja lääketieteeseen perustuvaa hoitoa ja tätä kautta tarjota asiakkailleni kivutonta arjessa toimimista.

Olen Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö ja korkeakoulututkintoni (4 v) olen suorittanut Suomessa Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa.

Lisäkoulutuksia minulla on mm.

  •     NLP- practioner; terveys- ja terapia suuntautunut / valmentaja
  •     Rentoutusvalmentaja SHL
  •     EFT- tunnetyöskentely ohjaaja / valmentaja
  •     McKenzie A, B, C, D tekniikat manuaaliseen hoitoon
  •     Neuraalikudoksen mobilisointi manuaaliseen hoitoon
  •     Kinesioteippaus
  •    2017 erikoistuminen koirien tules-sairauksiin, tutkimiseen, hoitoon   ja ennaltaehkäisyyn

Niska- ja erilaiset selkäkivut ovat nykypäivänä merkittävimmät syyt saapua naprapaatin vastaanotolle. Päänsäryt, huimaukset, pään kääntymisongelmat, sormien ja varpaiden puutumiset, käsien ja polvien kiputilat,  lihas- ja hermo-ongelmat ovat myös yleisiä syitä saapua vastaanotolle.

Alaselkäkipu on vaiva, josta kärsii noin 80-90 % ihmisistä. Oikeilla hoitomuodoilla voidaan selkää kuitenkin tuloksekkaasti hoitaa. Suurin osa työttömyyseläkkeistä ja sairauspoissaoloista johtuu juuri lanneselän kiputiloista.

Vain harva ihminen elää tuntematta lainkaan kipua tai siihen liittyvää kärsimystä ja toimintakyvyttömyyttä. Kivun kokeminen on kuitenkin henkilökohtaista ja aina yksilöllistä, joten sen vaikutus ihmissuhteisiin, mielialaan sekä työ- että toimintakykyyn on laajakirjoista.

Kivusta on vaikea kertoa niin, että kokee tulevansa ymmärretyksi oikein, siksi kipuun on kehitetty erilaisia mittareita, joilla kivun määrää voitaisiin jollain tasolla ymmärtää. Naprapatia pyrkii selvittämään kivun aiheuttajan ja vaikuttamaan siihen erilaisin keinoin.
Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista ja silloin hoidetaan oireen mukaisesti.

Kivuttomuus parantaa elämänlaatua, tuo iloa, auttaa jaksamaan, puhumattakaan sen positiivisesta vaikutuksesta ympäristöön.

Nauttikaamme siis kivuttomasta liikkumisesta ja arjesta!